Αθήνα 210 9316503-504 / Πάρος 22840 23143
Ελ / En

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

company-szbampton

Η Π.ΛΑΜΠΡΟΥ – Δ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ Ο.Ε. είναι Λογιστική και Φοροτεχνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 στη Νέα Σμύρνη, καλύπτοντας τις ανάγκες εταιρειών κάθε μεγέθους και αντικειμένου σε όλη την Αθήνα. Το 2007 εγκαινίασε το υποκατάστημά της στην Πάρο του νομού Κυκλάδων.
Οι ιδρυτές της, Λάμπρου Παναγιώτης και Ολύμπιος Δημήτρης, είναι καταξιωμένοι οικονομολόγοι – λογιστές, πτυχιούχοι της ΑΣΟΕΕ με άδειες Α’ τάξης και μακρόχρονη πείρα. Επίσης και το προσωπικό της αποτελείται από λογιστές πλήρως καταρτισμένους σε κάθε λογιστικό, φοροτεχνικό, εργατικό και ασφαλιστικό θέμα.
Εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο λογιστικό γραφείο, έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία που προκύπτει από το ρευστό φορολογικό μας σύστημα, είμαστε η ιδανική λύση. Διαρκώς ενημερωμένοι παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, μέσα σε ένα πλήρως μηχανογραφημένο και άρτια οργανωμένο περιβάλλον με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη. Έτσι οι πελάτες μας είναι ενήμεροι σχετικά με την επιχείρησή τους και τους παρέχουμε συμβουλές ώστε να βελτιώνονται και να αποφεύγουν κάθε περιττό έξοδο και κόστος.